top of page

Popoluška - služba čistenia a prania

Pre poskytovanie služby čistenia a prania sme zvolili najmodernejšie technológie, ktoré sú vhodné i na delikátne a špecifické materiály. Používame čistiace prostriedky najvyššej kvality renomovaných načiekz a čerpáme z viac ako 20 ročných skúsenosti profesionálnych pracovníčok čistiarní. Vďaka tomu je o vaše odevy a textil prvotriedne a špičkovo postarané. Tieto bohaté skúsenosti oceňujú pribúdajúci spokojní a pravidelní klienti.



MOKRÉ ČISTENIE


WET CLEANING (W) - NÁHRADA CHEMICKÉHO ČISTENIA (P), (A), (F)


Jedná sa o revolučnú technológiu bez použitia perchlóru a je veľmi ekologické. Predstavuje najväčšiu inováciu v oblasti čistenia odevov za posledných 100 rokov. Je vhodné pre:

- všetky typy odevov a textilných materiálov

- odevy sú po čistení voňavejšie, jemnejšie a zachovávajú si pôvodné farby

- umožňuje čistenie aj tých najjemnejších materiálov: napríklad kašmír, hodváb a iné špeciálne či delikátne textílie a kúsky

- háklivé svadobné a spoločenské šaty s korálkami, kamienkami a flitrami, glitrami, strapcami, čipkami, pierkami, bambuľkami, boa, nášivkami, kombináciami s koženkou a rôznych materiálov.



CHEMICKÉ ČISTENIE


DRY CLEANING (A,P)

Jedná sa o ,,suché čistenie,, perchlórom (tetrachlóretylénom) . Táto látka sa neznáša s vodou. Preto sa po použití tejto metódy môžu ukázať fľaky, ktoré neboli viditeľné (napríklad od potu). Ale veľa fľakov sa rozpustí iba v perchlóre (hlavne mastné).

Veľké pozitívum je, že oblečenie sa nezrazí.

Odporúčané pre čistenie:

- oblekov, sák, kabátov

- svadobných a spoločenských šiat

- kožených, kožušinových, koženkových odevov - motorkárskych búnd, overalov a nohavíc - všetkých druhov perín a vankúšov - vlnených posteľných súprav - pracovných odevov a ďalších vecí označených symbolmi dovoľujúcimi chemické čistenie.



PROFESIONÁLNE PRANIE


PRANIE VO VODNOM KÚPELI, PRANIE PAROU

Vhodné napríklad pre čistenie:

- posteľnej bielizne, záclon a závesov - košieľ, blúzok apd., svadobných a spoločenských šiat - páperových vetroviek a voľnočasového oblečenia - poťahov na matrace a sedačky.


bottom of page