top of page

Práčovne, vďaka ktorým pranie baví

Pre mnohých z nás je pranie otrava a drina, ktorú jednoducho musíme urobiť. Zatnúť zuby a prežiť túto nevyhnutnosť - koniec koncov, tá kopa bielizne sa sama neočistí a nevyperie.

-> Pokiaľ si neobjednáte našu exkluzívnu čistiareň a práčovňu Popoluška s prepravou až k vašim dverám, ktorá tento problém za vás komfortne a elegantne s radosťou vyrieši.


Známi bohatí a slávni ľudia však našli kreatívne spôsoby, ako pridať pôvab tejto domácej činnosti, keď si vo svojich rozsiahlych sídlach vybudovali ultraorganizované miestnosti na pranie. Tento článok vám odhaľuje najzávideniahodnejšie práčovne patriace Jessice Albe, Khloe Kardashian a ďalším.



Bezchybná práčovňa Jessicy Alby


Vyzerá to tak, že hollywoodska hviezda si vlastnú bezchybnú miestnosť na pranie naozaj užíva. Herečka Jessica Alba, počas prehliadky domu s Architectural Digest, povedala, že pre jej dizajn zúfalo hľadala inšpirácie na Pintereste.

Vo svojej organizovanej práčovni má hviezda filmu Honey umiestnené dve práčky a naozaj obdivuhodnú zbierku rôznych čistiacich prostriedkov. Mimoriadne organizovaná mama troch detí nezabudla ani na milé detaily, ako sú personalizované štítky a prútené koše. Jessica (39) túžila po takejto plne vybavenej práčovni, pretože odjakživa prala: „Aj keď je úplne funkčná, je stále pekná.“




Na Jessice Albe je zaujímavé aj to, že od roku 2012 si buduje svoje podnikanie v oblasti spotrebných výrobkov a nielen kozmetických. Jej spoločnosť The Honest Company ponúka výrobky pre bábätká a domácnosti, ktoré nie sú plné škodlivých chemikálií. Aktuálne rozšírila produkty aj o kolekciu čistiacich prostriedkov, navrhovaných tak, aby znižovali uhlíkovú stopu a plast na jedno použitie.

Medzi jeden z najkladnejšie hodnotených produktov patrí aj hypoalergénny detský prací prostriedok špeciálne určený pre citlivú pokožku.





Ultraorganizované útočisko Khloe Kardashian



Khloe Kardashian miluje organizáciu, usporiadanie podľa farieb, označovanie a aranžovanie všetkého možného od sušienok po oblečenie. Nie je preto prekvapenie, že hviezda reality show má tiež bezchybne usporiadanú práčovňu.

Spoločnosť Home Edit, zaoberajúca sa domácou organizáciou, ktorú si obľúbil celý klan Kardashianovcov, zdieľala fotky z technickej miestnosti Khloe a uviedla, že vo svojej práčovni má úžasné vysúvacie poličky, na ktoré ešte pridali personalizované štítky označujúce rôzne kategórie. Khloina práčovňa obsahuje dve práčky a dve sušičky.






Jennifer Garner a jej obrovská práčovňa


Herečka, známa účinkovaním v trhákoch Dnes 13, zajtra 30 či Juno, si aj napriek sláve stále perie sama. Priestorná práčovňa hollywoodskej hviezdy obsahuje dve práčky, tony políc, početné skrinky a obrovský ostrov, na ktorý môže zložiť veľkú hromadu bielizne svojej rodiny. Jej práčovňa je naozaj ohromujúca.





Vkusná sivá práčovňa pani Hinchovej


Influencerka v oblasti čistenia so 4 miliónmi sledovateľov, mrshinchhome, urobila z rohu svojej garáže miesto pre sympatickú práčovňu, čím dokázala, že praniu nemusíte venovať jednu celú izbu.

Veľká hviezda Instagramu má perfektne usporiadaný priestor na oblečenie, žehličku a čistiace doplnky spolu s vaničkami obsahujúcimi saponáty v jej obľúbenej šedej farbe.





O organizácii a personalizácii šatníka sme písali tu:







bottom of page