top of page

Čistiareň Popoluška - Čistenie kože a kožených výrobkov

Kožené a semišové odevy nemožno čistiť štandardnými postupmi chemického čistenia a ani ich prať. Používanie bežných čistiacich prostriedkov na čistenie koženého alebo semišového oblečenia doma odstráni všetky prírodné oleje a triesloviny, a práve to môže spôsobiť praskliny a stvrdnutie materiálu.



Ak sa s týmito kúskami oblečenia nebude správne zaobchádzať, niektoré z týchto poškodení budú trvalé. Keďže na udržanie povrchovej úpravy je potrebné použiť jedinečné metódy, určite si pre svoje kúsky vyberte čistiareň so skúsenosťami v čistení semišu a kože.


Vždy pre tieto služby môžete využiť aj našu čistiareň Popoluška . Či už ide o kabáty, bundy, doplnky, môžete sa spoľahnúť na to, že vám poskytneme starostlivosť a pozornosť, ktorú pre vaše pravé prírodné kúsky potrebujete. Čistenie oblečenia a doplnkov ušitých na mieru si vyžaduje odborné znalosti, a preto naša čistiareň Popoluška starostlivo posúdi každú položku predtým, ako zvolí vhodný spôsob dôkladného čistenia a vráti vám ho v čo najlepšom stave.


Okrem bežného praskania a opotrebovania mnohé staršie kabáty, rukavice a iné predmety časom stratia svoju prirodzenú farbu, s tým treba počítať. Proces čistenia zahŕňa nielen odstránenie nečistôt a škvŕn, ale aj pridanie prírodných olejov, tanínov a kondicionérov pre obnovu lesku, ktoré sa z kožených odevov strácajú v dôsledku bežného opotrebovania. Len vhodné čistiace prostriedky a kondicionéry môžu pomôcť vášmu oblečeniu udržať si stále krásny vzhľad.


V našej 𝐜̌𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐫𝐧𝐢 𝐏𝐨𝐩𝐨𝐥𝐮𝐬̌𝐤𝐚 sa profesionálne postaráme o vaše kožené veci:


- bundy

- kabáty

- plášte

- vesty

- sukne

- saká

- šaty

- nohavice

- doplnky a iné



Profesionálne čistenie určené špeciálne na 𝐤𝐨𝐳̌𝐞𝐧𝐞́ 𝐯𝐞𝐜𝐢 trvá približne 5 dní a obsahuje:


- detáš

- čistenie

- konečnú úpravu

Okrem toho vám objednávku 𝐕𝐋𝐀𝐒𝐓𝐍𝐎𝐔 𝐏𝐑𝐄𝐏𝐑𝐀𝐕𝐎𝐔 vyzdvihneme a doručíme, čiže sa absolútne nemusíte báť o svoje veci, ktoré nám dávate. Zverujete ich priamo nám -> Popoluške, a preto sú vaše veci s nami v bezpečí.







bottom of page